Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hem de çok üzüleceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek sıkıntılarından arınacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek içinin huzurla dolacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini işine veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek kızı olanların da gelin edeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada pişmiş fasulye görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments