Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek mutlu olacağına ve güleceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş fasulye görmek kavgaların biteceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, ömrünün uzun olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments