Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek çok büyük çaba sarf edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, durumun değişmesine rivayet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada etli kuru fasulye yemek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments