Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bolluğun sürekli olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, dünya mallarının çoğalacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek başarılarının devamının geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, işlerini toparlayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments