Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pisliğe basmak

Rüyada pisliğe basmak

Rüyada pisliğe basmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kararlar alacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada pisliğe basmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada at pisliğine basmak huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pisliğine basmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan pisliğine basmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada tavuk pisliğine basmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğe basmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments