Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliğe basmak

Rüyada insan pisliğe basmak

Rüyada insan pisliğe basmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada insan pisliğe basmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada insan pisliğe basmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğine basmak tüm sorunlarının biteceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, duaların kabul göreceğine yorulur.

Rüyada tavuk pisliğine basmak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kendisine ev alacağına alamet eder.

Rüyada domuz pisliğine basmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada pisliğe basmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada at pisliğine basmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments