Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk pisliğine basmak

Rüyada tavuk pisliğine basmak

Rüyada tavuk pisliğine basmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tavuk pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada at pisliğine basmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada inek pisliğine basmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan pisliğine basmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada insan pisliğe basmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada insan pisliğine basmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek pisliğine basmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, tüm dileklerin tutacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments