Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz pisliğine basmak

Rüyada domuz pisliğine basmak

Rüyada domuz pisliğine basmak istenen her şeye sahip olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, şansının da döneceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada domuz pisliğine basmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada insan pisliğe basmak bir sebeple başka yollar aranacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi pisliğine basmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Rüyada inek pisliğine basmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada at pisliğine basmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Rüyada hayvan pisliğine basmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına inanılır.

Rüyada köpek pisliğine basmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi pisliğine basmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, her zaman haklının yanında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments