Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at pisliğine basmak

Rüyada at pisliğine basmak

Rüyada at pisliğine basmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, manevi mutluluğu tadacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada at pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada at pisliğine basmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Rüyada hayvan pisliğine basmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada domuz pisliğine basmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine tabir olunur.

Rüyada köpek pisliğine basmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğine basmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, hak yemeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada tavuk pisliğine basmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işarettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments