Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi pisliğine basmak

Rüyada kedi pisliğine basmak

Rüyada kedi pisliğine basmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, elin bollaşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada kedi pisliğine basmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi pisliğine basmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada inek pisliğine basmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada pisliğe basmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada insan pisliğe basmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada at pisliğine basmak moralinin bozulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada köpek pisliğine basmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments