Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan pisliğine basmak

Rüyada hayvan pisliğine basmak

Rüyada hayvan pisliğine basmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, neşeli bir hayat süreceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada hayvan pisliğine basmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada hayvan pisliğine basmak huzurlu, mutlu olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Rüyada at pisliğine basmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada inek pisliğine basmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk pisliğine basmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pisliğe basmak onların kıymetini bileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada insan pisliğe basmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi pisliğine basmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi pisliğine basmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments