Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta bileklik görmek

Rüyada pırlanta bileklik görmek

Rüyada pırlanta bileklik görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada pırlanta bileklik gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada pırlanta bileklik görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta bileklik takmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklik almak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ip bileklik görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Rüyada kırmızı bileklik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments