Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu bileklik görmek

Rüyada boncuklu bileklik görmek

Rüyada boncuklu bileklik görmek kişinin yüzünün güleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunlarını unutacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • Diğerlerine yaklaşımlarınız başarı oranını da etkileyebilir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak hileli bir işle karşılaşılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bütçesinin daralacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik takmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuktan bileklik görmek kazancının yerine gelmesine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek kederleneceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments