Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip bileklik görmek

Rüyada ip bileklik görmek

Rüyada ip bileklik görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Rüyada ip bileklik gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada ip bileklik görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bileklik takmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak sıkıntı yükleneceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada inci bileklik takmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada bileklik takmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, başarılarının çoğalacağına, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments