Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik almak

Rüyada bileklik almak

Rüyada bileklik almak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklik almak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, karamsarlığa düşeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada inci bileklik görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, başarılarının devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gümüş bileklik bulmak renk ve eğlence geleceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopan bileklik görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek ticarette şansının yaver gideceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz bileklik takmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments