Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı bileklik görmek

Rüyada kırmızı bileklik görmek

Rüyada kırmızı bileklik görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kıdem atlayacağına, çok üzüntü duyulacağına, düşmanını alt edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne azalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı bileklik gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bileklik görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik çalmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileklik kaybetmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak hane içine ay doğacağına, eline büyük paralar geçeceğine, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bileklik yapmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments