Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini saklamak

Rüyada ölen birini saklamak

Rüyada ölen birini saklamak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, keyfin kaçacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zorlanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birini saklamak gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada saç saklamak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada meyve saklamak çok hayırlı şeylere imza atacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada birinden bir şey saklamak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunların tarihe karışacağına, dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada makas saklamak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Rüyada sakladığı parayı bulmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada altın bulup saklamak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, başına türlü belalar geleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına delalet eder.

Rüyada para bulup saklamak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Rüyada parayı saklamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments