Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi evde saklamak

Rüyada sevgiliyi evde saklamak

Rüyada sevgiliyi evde saklamak çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi saklamak elden çıkan malların geri kazanılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde birini saklamak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle eve gitmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle aynı evde görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle ev almak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, büyük takdir toplanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments