Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir saklamak

Rüyada incir saklamak

Rüyada incir saklamak endişelerinin yerini umudun alacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Rüyada incir saklamak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada incir saklamak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaçak saklamak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada suçluyu saklamak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evde birini saklamak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada cesedi saklamak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Rüyada muska saklamak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu saklamak maddi yükünün artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada çorap saklamak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments