Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe saklamak

Rüyada küpe saklamak

Rüyada küpe saklamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, şansının yaver gideceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, geçineceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, esenliği bulacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada küpe saklamak gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada küpe saklamak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada terlik saklamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını saklamak saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşey sakladığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada yüzüğü saklamak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara sakladığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Rüyada telefonu saklamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments