Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerenin kırıldığını görmek

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pencerenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada pencere kırıldığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada pencere kırılması görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada pencere cam kırılması görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek zaferlere doymayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pencerenin kırılması görmek çok iyi işler ortaya konacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments