Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış pencere görmek

Rüyada kırılmış pencere görmek

Rüyada kırılmış pencere görmek resmi bir göreve getirileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış pencere gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işarettir.

Rüyada pencere kırıldığını görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencerenin kırılması görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kendine döneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada pencere kırılması görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada pencere cam kırılması görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, malının artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments