Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden sokağa bakmak

Rüyada pencereden sokağa bakmak

Rüyada pencereden sokağa bakmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden sokağa bakmak gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada pencereden sokağa bakmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı bakmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, insanların güvenini kazanacağına alamet eder.

Rüyada açık pencereden bakmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments