Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin penceresinden bakmak

Rüyada evin penceresinden bakmak

Rüyada evin penceresinden bakmak hasta ve zor geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresinden bakmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada evin penceresinden bakmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden denize bakmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden içeri bakmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada pencereden aşağı bakmak daha bir sevileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek pencereden bakmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada gece pencereden bakmak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarı bakmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments