Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden dışarı bakmak

Rüyada pencereden dışarı bakmak

Rüyada pencereden dışarı bakmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine inanılır.

Rüyada pencereden dışarı bakmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada pencereden dışarı bakmak keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak helal lokmalar yiyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı atlamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek güç kaybedeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, umutların biteceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarı bakmak tatsız haberlerin alınacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments