Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden aşağı bakmak

Rüyada pencereden aşağı bakmak

Rüyada pencereden aşağı bakmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak gelir elde edeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek gelirinin azalacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı inmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments