Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık pencereden bakmak

Rüyada açık pencereden bakmak

Rüyada açık pencereden bakmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, iyilik görüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Rüyada açık pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada açık pencereden bakmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık pencereyi kapatmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına inanılır.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada açık kapı pencere görmek rahatlığa ereceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada pencereleri açık görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada açık pencere kapatmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments