Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bununla yüceleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada pencereden düşmekten kurtulmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet eder.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments