Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, terfi alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, aksiliklerin son bulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada son anda otobüse binmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments