Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, kötü günlerinin biteceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulur.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada son anda trene binmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments