Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işarettir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak başka işler deneyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada ölümden son anda kurtulmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada son anda otobüse binmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ortak işlere gireceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments