Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan düşmekten kurtulmak

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada damda oturmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada damda kedi görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada damda olmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bereketin eksileceğine, dünya malı edineceğine yorulur.

Rüyada toprak dam görmek kazançlı işlere gireceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada damdan atlamak merdiven atlayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Rüyada dam görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments