Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada denize düşmek kurtulmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yol kat edeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak sürpriz olayların meydana geleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşmek ve kurtulmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sıkıntılarını atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments