Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden aşağıya bakmak

Rüyada pencereden aşağıya bakmak

Rüyada pencereden aşağıya bakmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini ailesine vereceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada pencereden aşağı bakmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı inmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, parasız kalacağına işarettir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kazancının her geçen gün artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments