Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden aşağı inmek

Rüyada pencereden aşağı inmek

Rüyada pencereden aşağı inmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, borçlarının kapanacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işaret eder.

Rüyada pencereden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Rüyada pencereden aşağı inmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak doktordan doktora koşturacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada pencereden aşağı atlamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağı inmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, helal kazanca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada arabayla bayır aşağı inmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments