Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden aşağı atlamak

Rüyada pencereden aşağı atlamak

Rüyada pencereden aşağı atlamak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, her daim temkinli olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada pencereden aşağı atlamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı inmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada pencereden aşağı bakmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada binadan aşağı atlamak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments