Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden aşağıya düşmek

Rüyada pencereden aşağıya düşmek

Rüyada pencereden aşağıya düşmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmanız veya yeni yerler ziyaret etmeniz bir sonraki adımınızı atarken size yön verebilir.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı inmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağı bakmak işlerinin yolunda gideceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada pencereden aşağıya bakmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, günahlara, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments