Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede güvercin görmek

Rüyada pencerede güvercin görmek

Rüyada pencerede güvercin görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada pencerede güvercin gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada pencerede güvercin görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam pencere kırmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin penceresinden atlamak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencerede konuşmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereye tül asmak bir koyduğu işten üç alacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Rüyada pencere temizlemek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada bir sürü pencere görmek çalıştığına değeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments