Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye tül asmak

Rüyada pencereye tül asmak

Rüyada pencereye tül asmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada pencereye tül asmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada pencereye tül asmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada beyaz tül asmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, günahlara, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül asmak daima ona hürmet göstereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada cama tül asmak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tül perde asmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada pencere tülü görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada pencerede tül görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, kendi işinin patronu olunacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments