Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin penceresinden atlamak

Rüyada evin penceresinden atlamak

Rüyada evin penceresinden atlamak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresinden atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Rüyada evin penceresinden atlamak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına inanılır.

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, saygınlığa, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada pencereden içeri atlamak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden atlamak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden aşağı atlamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencereden atladığını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pencereden dışarı atlamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments