Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek huzurunun eski haline döneceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ticarette zarar edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, herkesin yardımına koşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Rüyada pencereden düşen bebek görmek insanların yolunu aydınlatacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin pencereden düştüğünü görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin pencereden düştüğünü görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden birinin düştüğünü görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada pencereden düştüğünü görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden düşüp ölmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun pencereden düştüğünü görmek işinden uzaklaşacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments