Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü pencere görmek

Rüyada bir sürü pencere görmek

Rüyada bir sürü pencere görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, isteklerine kulak vereceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü pencere gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Rüyada bir sürü pencere görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına inanılır.

Rüyada pencereden adam atmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, edilen duaların kabul olacağına, hasta ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden biriyle konuşmak büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada pencere kapamak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, makamının ve ününün artacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereye oturmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek pencere görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kırılmış pencere görmek üzüntülerin sevince döneceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments