Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede konuşmak

Rüyada pencerede konuşmak

Rüyada pencerede konuşmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine yorulur.

Rüyada pencerede konuşmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Rüyada pencereden biriyle konuşmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına inanılır.

Rüyada pencerede konuşmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden konuşmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada pencerede kumru görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencere takmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kariyer edineceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada gece pencereden bakmak işlerin günden güne daha da artacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada pencere ölçmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments