Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere temizlemek

Rüyada pencere temizlemek

Rüyada pencere temizlemek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada pencere temizlemek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada pencere temizlemek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalet eder.

Rüyada pencerede kar görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere tülü görmek işlerini hafifleteceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun pencereden düştüğünü görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada pencere taşlamak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, ilerleyemeyeceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük pencereden çıkmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments