Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere silmek

Rüyada pencere silmek

Rüyada pencere silmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Rüyada pencere silmek gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kapı pencere silmek daima secde ve şükür edeceğine, zamandan da kar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camını silmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere sildiğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kişiye hep umut olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada pencere silmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sildiğini görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğini silmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada ev duvarı silmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ancak yılmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments