Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar sildiğini görmek

Rüyada duvar sildiğini görmek

Rüyada duvar sildiğini görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, araba alınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar sildiğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada evin duvarını silmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kirli duvarı silmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yüzüne kan geleceğine, kredi çekileceğine delalet eder.

Rüyada ev duvarı silmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar silmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada duvar sildiğini görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarları silmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada isli duvar silmek düşünmeden hareket edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odanın duvarını silmek işlerinin hal yoluna gireceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments