Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere sildiğini görmek

Rüyada pencere sildiğini görmek

Rüyada pencere sildiğini görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere sildiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada pencere silmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet eder.

Rüyada pencere camı silmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Rüyada pencere camını silmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Rüyada pencere sildiğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ticarette öne geçeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kapı pencere silmek daha iyi bir eve çıkılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavan silmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada cam masa silmek bol rızık elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yapılan işte ustalaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanı silmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments