Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev duvarı silmek

Rüyada ev duvarı silmek

Rüyada ev duvarı silmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada ev duvarı silmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Rüyada ev duvarı silmek üzeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kirli duvarı silmek bunalıma düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada isli duvar silmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, şanssızlık yaşanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada evin duvarını silmek çok kötü günler geçireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar silmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada duvar sildiğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarları silmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, anne baba duası alınacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments