Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı pencere silmek

Rüyada kapı pencere silmek

Rüyada kapı pencere silmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı pencere silmek gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada kapı pencere silmek hoş muhabbette olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada pencere silmek sorunların büyük darbeler vuracağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada pencere sildiğini görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada pencere camı silmek para sıkıntısından kurtulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada pencere camını silmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı sildiğini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Rüyada kapı önünü silmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kapı silmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments