Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden atladığını görmek

Rüyada pencereden atladığını görmek

Rüyada pencereden atladığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, iyi kısmetleri olacağına, kazancınızın artacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada pencereden atladığını gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Rüyada pencereden dışarı atlamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresinden atlamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden atladığını görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada pencereden içeri atlamak yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işarettir.

Rüyada pencereden atlamak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, nazara geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, iyi haberler alınacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin pencereden düştüğünü görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayatın pahalılaşmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments